banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Myslivecká kuchařka

Pečený bažant na divoko s restovanými žampiony

Luboš Váňa

Pečený bažant Na 4 porce budeme potřebovat 1 ks bažant, 2 ks mrkve, ½ celeru, 10 kuliček pepře, 3 ks čerstvý bobkový list /popř. sušený/, 6 kuliček nového koření, jalovec – velmi skromně, 300 g špeku, sůl, na podlití výva... Více

Filip Starý doporučuje zvěřinovou huspeninu s glazírovanou cibulkou

Filip Starý

Potřebné suroviny kančí plec 0,2kg, mrkev 0,05kg, celer 0,05kg, cibule 0,1kg, jalovec 0,0001kg, bobkový list 0,0001kg, pepř celý 0,0001kg, nové koření 0,0001kg, želatina 0,0001kg, sůl 0,002, ocet 0,01, pepř mletý 0,0001, sterilovaná cibulka 0,1, med 0,02, třtinový cukr 0,02, balzamicový ocet 0,01 Více

banner right