banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Myslivecká kuchařka

Filip Starý doporučuje zvěřinovou huspeninu s glazírovanou cibulkou

Filip Starý doporučuje zvěřinovou huspeninu s glazírovanou cibulkou

Potřebné suroviny

kančí plec 0,2kg, mrkev 0,05kg, celer 0,05kg, cibule 0,1kg, jalovec 0,0001kg, bobkový list 0,0001kg, pepř celý 0,0001kg, nové koření 0,0001kg, želatina 0,0001kg, sůl 0,002, ocet 0,01, pepř mletý 0,0001, sterilovaná cibulka 0,1, med 0,02, třtinový cukr 0,02, balzamicový ocet 0,01

 

Postup

Ve vodě uvaříme maso s kořením, cibulí a kořenovou zeleninou. Do teplého vývaru rozpustíme želatinu. Uvařené maso semeleme se zeleninou a dochutíme solí a pepřem a povolíme vývarem. Necháme přes noc ztuhnout. Z cukru připravíme tmavší karamel přidáme med, ocet a cibulky. Marinujeme ¼ v teplém láku, podáváme s tlačenkou.

 

 

 autor: Filip Starý

 

Více informací o hotelu se můžete dozvědět zde.

 

23.02.2018
Filip Starý - Clarion Congress Hotel České Budějovice
Zpět
banner right
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Rozumím