Kančí medailonky na rozmarýnu se zelenými fazolkami a pečenou bramborou s dipem ze zakysané smetany
Ingredience:
1500 g hřbet divočáka; 60 g kořenicí směs Steak Rozmarýn Chef Club; 100 ml olivový olej z pokrutin Chef Club; 1200...
Budeme potřebovat:
500 g kančí kýty, 2 dl červeného vína, 1 cibuli, 50 g sádla, 25 g hladké mouky, 2 lžičky cukru, citron, 25 g cukru, 25 ml octa, divoké koření, 20 g brusinkového kompotu, 100 g kořenové zeleniny
Maso opečeme z obou stran a poté vyndáme stranou. Do výpeku vložíme nakrájenou zeleninu s cibulí, přidáme část cukru a podlij... Více
Budeme potřebovat:
500 g kančí kýty bez kosti, 60 g kořenové zeleniny, 2 cibule, 80 g másla, 45 ml octa, citron, 50 g hladké mouky, divoké koření, sůl, 75 g šípkové marmelády, lžičku skořice, lžíci cukru, 2 dl červeného vína
Kančí kýtu osušíme a osolíme. Cibuli a zeleninu osmahneme na másle, přidáme divoké koření, ocet, na plátky nakráj... Více