banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Myslivecká kuchařka

Zrání zvěřiny v jalovčinkách

Budeme potřebovat: na 1 kilo masa - 1 až 3 lžíce roztlučených bobulek jalovce Zvěřinu necháme v celku nebo jen z části rozdělíme, ale neodblaňujeme ani nemyjeme. Maso otřeme jen suchou utěrkou a obalíme v roztlučených jalovčinkách. Poté z...

27.03.2015 | Mořidla Více

Mořidlo z vína

Budeme potřebovat: 250 ml vody, 250 ml červeného vína, půlku celeru, 1 mrkev, 3 cibule, 1 petržel, citron, 6 kuliček jalovce, 3 listy bobkového listu, 10 kuliček nového koření, lžičku tymiánu Zeleninu a cibuli nakrájíme na kostičky a spolu s dalšími ingrediencemi smícháme a dáme povařit. Nakonec přidáme kůru a šťávu z půlky citronu. Nál... Více

Klasické mořidlo

Budeme potřebovat: 250 ml octa, 250 ml vody, 3 lžíce kořenové zeleniny nakrájené na plátky (mrkev, celer, petržel), 5 zrnek černého pepře, bobkový list, 3 zrnka nového koření, cibuli, tymián Přísady svaříme a necháme vychladnout. Mořidlo použijeme dle receptů, které chceme připravit. Ale většinou mořidlo nalijeme na ma... Více

banner right