banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Myslivecká kuchařka

Přijeďte ochutnat kančí medailonky na zámek Třešť

Přijeďte ochutnat kančí medailonky na zámek Třešť

Kančí medailonky na rozmarýnu se zelenými fazolkami a pečenou bramborou s dipem ze zakysané smetany

Ingredience:

1500 g hřbet divočáka; 60 g kořenicí směs Steak Rozmarýn Chef Club; 100 ml olivový olej z pokrutin Chef Club; 1200 g fazolky zelené; 300 g slanina anglická; 50 g česnek; 1200 g brambory; 250 g zakysaná smetana; 20 g sůl; 20 g pepř čerstvě mletý; 50 g pažitka; 500 ml Demi Glace Chef Club; 50 g zelený pepř nakládaný

Příprava:

Ze hřbetu nakrájíme medailonky (3 na porci), zprudka opečeme z obou stran, okořeníme KS Steak Rozmarýn a dopečeme v konvektomatu  – 165 °C cca 5 minut.

Orestujeme slaninu a česnek, přidáme fazolky. Brambory upečeme vcelku, poté rozkrojíme do půlky, opatrně rozevřeme a naplníme dipem, který jsme si připravili ze zakysané smetany, soli, pepře a pažitky.

Doplníme omáčkou připravenou z Demi Glace a zeleného pepře.

 

Přijďte si pochutnat na zámek Třešť nebo si medailonky připravte doma.

banner right