Přijeďte ochutnat kančí medailonky na zámek Třešť
Kančí medailonky na rozmarýnu se zelenými fazolkami a pečenou bramborou s dipem ze zakysané smetany
Ingredience:
1500 g hřbet divočáka; 60 g kořenicí směs Steak Rozmarýn Chef Club; 100 ml olivový olej z pokrutin Chef Club; 1200 g fazolky zelené; 300 g slanina anglická; 50 g česnek; 1200 g brambory; 250 g zakysaná smetana; 20 g sůl; 20 g pepř čerstvě mletý; 50 g pažitka; 500 ml Demi Glace Chef Club; 50 g zelený pepř nakládaný
Příprava:
Ze hřbetu nakrájíme medailonky (3 na porci), zprudka opečeme z obou stran, okořeníme KS Steak Rozmarýn a dopečeme v konvektomatu – 165 °C cca 5 minut.
Orestujeme slaninu a česnek, přidáme fazolky. Brambory upečeme vcelku, poté rozkrojíme do půlky, opatrně rozevřeme a naplníme dipem, který jsme si připravili ze zakysané smetany, soli, pepře a pažitky.
Doplníme omáčkou připravenou z Demi Glace a zeleného pepře.
Přijďte si pochutnat na zámek Třešť nebo si medailonky připravte doma.