Dančí hřbet v kabátku z pesta s dýňovou kaší - Chef de Cuisine - Luboš Vana
Potřebné suroviny
- dančí hřbet 600 g
- kapustičky 200 g
- dýně Hokaido 500 g
- jablka 200 g
- šalotka 200 g
- krupice 250 g
- mléko 250 ml
- vejce 2 ks
- sůl, pepř, olej, pesto, rozmarýn, jalovec,máslo
Postup
Šalotku zpěníme na másle, přídáme oloupaná jablka a dýni. Podlijeme zeleninovým vývarem a rozdusíme do měkka. Poté vymixujeme ručním mixerem a dochutíme.
Kapustičky očistíme a vaříme v osolené vodě, dokud nezměknou. Po uvaření orestujeme na másle.
Dančí hřbet okořeníme, osolíme a opečeme. Po opečení položíme do pesta a poté krájíme na větší kousky.
Jako přílohu připravíme krupicové noky. Podáváme s vinnou omáčkou.
Více informací o panu šéfkuchaři se můžete dozvědět zde.