banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Myslivecká kuchařka

Dančí hřbet v kabátku z pesta s dýňovou kaší

Dančí hřbet v kabátku z pesta s dýňovou kaší

Potřebné suroviny

  • dančí hřbet 600 g
  • kapustičky 200 g
  • dýně Hokaido 500 g
  • jablka 200 g
  • šalotka 200 g
  • krupice 250 g
  • mléko 250 ml
  • vejce 2 ks
  • sůl, pepř, olej, pesto, rozmarýn, jalovec,máslo

 

Postup

Šalotku zpěníme na másle, přídáme oloupaná jablka a dýni. Podlijeme zeleninovým vývarem a rozdusíme do měkka. Poté vymixujeme ručním mixerem a dochutíme.

Kapustičky očistíme a vaříme v osolené vodě, dokud nezměknou. Po uvaření orestujeme na másle.

Dančí hřbet okořeníme, osolíme a opečeme. Po opečení položíme do pesta a poté krájíme na větší kousky.

Jako přílohu připravíme krupicové noky. Podáváme s vinnou omáčkou.

 

Více informací o panu šéfkuchaři se můžete dozvědět zde.

29.08.2017
Luboš Váňa - andel’s by Vienna House Prague
Zpět
banner right
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Rozumím