banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Myslivecká kuchařka

Šéfkuchař z Clarion Congress Hotel České Budějovice představuje: Zvěřinová huspenina s glazírovanou cibulkou

Šéfkuchař z Clarion Congress Hotel České Budějovice představuje: Zvěřinová huspenina s glazírovanou cibulkou

Potřebné suroviny

kančí plec 0,2kg, mrkev 0,05kg, celer 0,05kg, cibule 0,1kg, jalovec 0,0001kg, bobkový list 0,0001kg, pepř celý 0,0001kg, nové koření 0,0001kg, želatina 0,0001kg, sůl 0,002, ocet 0,01, pepř mletý 0,0001, sterilovaná cibulka 0,1, med 0,02, třtinový cukr 0,02, balzamicový ocet 0,01

 

Postup

Ve vodě uvaříme maso s kořením, cibulí a kořenovou zeleninou. Do teplého vývaru rozpustíme želatinu. Uvařené maso semeleme se zeleninou a dochutíme solí a pepřem a povolíme vývarem. Necháme přes noc ztuhnout. Z cukru připravíme tmavší karamel přidáme med, ocet a cibulky. Marinujeme ¼ v teplém láku, podáváme s tlačenkou.

 

 autor: Filip Starý

 

Více informací o hotelu se můžete dozvědět zde.

banner right