banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Myslivecká kuchařka

Pečená kančí panenka na ragů z lišek

Pečená kančí panenka na ragů z lišek

Suroviny

kančí panenka 0,2 kg, sůl 0,002 kg, pepř drcený 0,0002 kg, worcester 0, 01 kg, cibule 0,03 kg, lišky 0,15 kg, smetana 0,1 kg, cuketa 0,1 kg, brambory 0,1 kg, vejce 1ks, mouka hladká 0,02 kg, kmín drcený 0,001kg, majoránka 0,001 kg, olej 0,1 l

 

 

Postup

Panenku namarinujeme půl hodiny v soli, pepři a worcesteru. Opečeme do růžova a dopékáme 20 minut při 75 stupních v konvektomatu. Zpěníme cibulku, přidáme lišky, kmín, pepř, sůl, smetanu a zredukujeme na ragů.

Nastrouháme brambory, cuketu přidáme vejce, sůl, pepř, majoránku trochu mouky a zpracujeme těsto. Pečeme do zlatova na pánvi malé placičky.

 

 

Autor: šéfkuchař Filip Starý z Clarion Congress Hotelu v Českých Budějovicích.

08.12.2017
Filip Starý - Clarion Congress Hotel České Budějovice
Zpět
banner right