banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Myslivecká kuchařka

Ostružinovo-borůvkový dezert Pavlova

Ostružinovo-borůvkový dezert Pavlova

Suroviny

4 bílky, 2 lžičky balzamica, 1 lžička škrobu, 140 g cukru krupice, 250 g šlehačky 35%, půl ztužovače šlehačky, 0,25 kg ostružin, 0,25 kg borůvek

 

Postup

Bílky, ocet, škrob a cukr vyšleháme do sněhu. Na pečící papír nastříkáme korpusy. Sázíme do trouby vyhřáté na 140 stupňů a hned stáhneme na 100 stupňů a necháme 2 hodiny sušit. Vychladlé korpusy plníme šlehačkou a zdobíme ovocem.

 

 

Šéfkuchař: Filip Starý

Clarion Congress Hotel v Českých Budějovicích

07.10.2016
Filip Starý - Clarion Congress Hotel České Budějovice
Zpět
banner right