banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Myslivecká kuchařka

Kančí panenka na ragů z lišek s cuketovými rosty

Kančí panenka na ragů z lišek s cuketovými rosty

Postup

Panenku namarinujeme půl hodiny v soli, pepři a worcesteru. Opečeme do růžova a dopékáme 20 minut při 75 stupních v konvektomatu. Zpěníme cibulku, přidáme lišky, kmín, pepř, sůl, smetanu a zredukujeme na ragů.

Nastrouháme brambory, cuketu přidáme vejce, sůl, pepř, majoránku trochu mouky a zpracujeme těsto. Pečeme do zlatova na pánvi malé placičky.

 

 

Autor: šéfkuchař Filip Starý z Clarion Congress Hotelu v Českých Budějovicích

09.02.2018
Filip Starý - Clarion Congress Hotel České Budějovice
Zpět
banner right
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Rozumím