banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Myslivecká kuchařka

Dančí hřbet s mladou zeleninou doporučuje šéfkuchař Luboš Váňa

Dančí hřbet s mladou zeleninou doporučuje šéfkuchař Luboš Váňa

Suroviny

  • dančí hřbet 600 g
  • mladý vyloupaný hrášek 200 g
  • mladá mrkev 200 g
  • máslo 100 g
  • bylinky, sůl, drcený pepř, olej

 

Postup

Připravíme si mladou zeleninu, kterou zblanžírujeme, oloupeme a lehce prohodíme na másle. Odblaníme si dančí hřbet, ochutíme a opečeme ho do růžova. Krájíme na větší plátky. Podáváme se silnýn výpekem z masa a máslovou zeleninou.

 

Více informací se dozvíte zde.

25.01.2018
Luboš Váňa - andel’s by Vienna House Prague
Zpět
banner right
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Rozumím