banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Myslivecká kuchařka

Dančí hřbet na šťouchaných bramborách se slaninou

Dančí hřbet na šťouchaných bramborách se slaninou

Potřebné suroviny

  • dančí hřbet 600 g
  • brambory 1200 g
  • slanina 100 g
  • mladá cibulka 100 g
  • lístky špenátu 50 g
  • rozmarýn, tymian, listová petržel, sůl, pepř, olej, máslo, červené víno

Postup přípravy

Do kulaté formičky vložíme šťouchané brambory ochucené slaninou, mladou cibulkou. Naložený a ochucený dančí hřbet svážeme a opečeme. Po krátkém odpočinutí nakrájíme na plátky, které pokládáme na listy ochuceného mladého špenátu. Podléváme silným výpekem z masa, zastříknutým červeným vínem a zjemněným máslem. 

Více informací se dozvíte zde.

 

18.08.2017
Luboš Váňa - andel’s by Vienna House Prague
Zpět
banner right