Carpaccio z daňka doporučuje šéfkuchař Antonín Bradáč

Plátky hřbetu s himalájskou solí, černým pepřem a citrónovou šťávou v kombinaci s pečenými houbami a rukolou
Suroviny
Dančí hřbet, himalájská sůl, černý pepř, citron, olivový olej, lesní houby, rukola, parmazán
Pracovní postup
Hřbet očistěte, nakrájejte na tenké plátky a mezi dvěmi potravinářskými fóliemi maso naklepejte. Maso vyskládejte na talíř, osolte, opepřete, přelijte olivovým olejem a pokapejte citrónovou šťávou. Lesní houby nakrájejte na tenké plátky a opečte je na olivovém oleji do zlatova. Ochuťte je solí a pepřem.
Carpaccio dekorujte rukolou a hoblinami parmazánu.
Antonín Bradač
Více informací o šéfkuchaři se můžete dozvědět zde.