banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Myslivecká kuchařka

Carpaccio z daňka doporučuje šéfkuchař Antonín Bradáč

Carpaccio z daňka doporučuje šéfkuchař Antonín Bradáč

Plátky hřbetu s himalájskou solí, černým pepřem a citrónovou šťávou v kombinaci s pečenými houbami a rukolou

Suroviny

Dančí hřbet, himalájská sůl, černý pepř, citron, olivový olej, lesní houby, rukola, parmazán

 

Pracovní postup

Hřbet očistěte, nakrájejte na tenké plátky a mezi dvěmi potravinářskými fóliemi maso naklepejte. Maso vyskládejte na talíř, osolte, opepřete, přelijte olivovým olejem a pokapejte citrónovou šťávou. Lesní houby nakrájejte na tenké plátky a opečte je na olivovém oleji do zlatova. Ochuťte je solí a pepřem.

Carpaccio dekorujte rukolou a hoblinami parmazánu.

 

Antonín Bradač 

Electrolux Professional

Více informací o šéfkuchaři se můžete dozvědět zde.

24.03.2016
Antonín Bradáč - Electrolux Professional
Zpět
banner right