Zvěřinová huspenina s glazírovanou cibulkou
Potřebné suroviny
kančí plec 0,2kg, mrkev 0,05kg, celer 0,05kg, cibule 0,1kg, jalovec 0,0001kg, bobkový list 0,0001kg, pepř celý 0,0001kg, nové koření 0,0001kg, želatina 0,0001kg, sůl 0,002, ocet 0,01, pepř mletý 0,0001, sterilovaná cibulka 0,1, med 0,02, třtinový cukr 0,02, balzamicový ocet 0,01
Postup
Ve vodě uvaříme maso s kořením, cibulí a kořenovou zeleninou. Do teplého vývaru rozpustíme želatinu. Uvařené maso semeleme se zeleninou a dochutíme solí a pepřem a povolíme vývarem. Necháme přes noc ztuhnout. Z cukru připravíme tmavší karamel přidáme med, ocet a cibulky. Marinujeme ¼ v teplém láku, podáváme s tlačenkou.
autor: Filip Starý
Více informací o hotelu se můžete dozvědět zde.