banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Naši autoři

Vladimír Šmejkal

Vladimír Šmejkal

Již od svých 10 let měl pan Vladimír Šmejkal jasnou představu, o tom, že se stane kuchařem. V roce 1989 dokončil studium jako kuchař s maturitou. Svou praxi absolvoval v mnoha pražských hotelech a restauracích, díky jejichž specializaci získal široký a rozmanitý základ na všech postech kuchyně. Zúčastnil se také mnoha soutěží, což přispělo k tomu, že byl vybrán do Tyrolských Alp, kde strávil 3 rok...

Miroslav Kubec

Bc. Miroslav Kubec

Miroslav Kubec se narodil 25. 8.1960 v Ledči nad Sázavou. Vyučil se v Hotelu Inter.Continental Praha v roce 1978. Svou kvalifikaci si po vyučení zvyšoval na studiu Střední hotelové školy společného stravování v Praze. Po absolvování této školy strávil dva nečinné roky základní vojenskou službou. V roce 2004 dokončil Vysokou školu cestovního ruchu, hotelnictví a lázeňství získáním titulu Bakalář....

Jiří Faltys

Jiří Faltys

Podle jeho maminky už v první třídě základní školy věděl, že jeho povolání bude kuchař. Nejdříve se vyučil a v roce 1982 dokončil studium na střední škole společného stravování. Pracoval v dnes již zaniklém hotelu Flora a poté získával zkušenosti v restauracích se zaměřením na jednotlivé národní kuchyně. Po listopadu 89 pomáhal při rekonstrukci a znovuotevření hotelu Adria, kde pracoval jako šé...

Antonín Bradáč

Antonín Bradáč

Rádi bychom Vám představili Antonína Bradáče, který je mimo jiné technolog a šéfkuchař             společnosti Electrolux Professional www.electrolux-professional.cz člen Electrolux Chef’s Academy  člen a zakladatel kuchařského týmu Czech Chefs Dosažená kuchařská ocenění 2009 Asia´s 1st Culinary Cup Bangkok - bronzová medaile  2010 Gourmet Team Challenge -  zlatá medaile 2011 Pa...

Luboš Váňa

Luboš Váňa

Již odmala se "motal" kolem kuchyně, takže když došlo na rozhodování ohledně budoucího povolání, měl naprosto jasno. Po vyučení nasbíral první zkušenosti v několika pražských restauracích a na začátku 80. let vstoupil do světa hotelových kuchyní. Svoji kariéru začal v Hotelu Panorama, kde se specializoval zejména na francouzskou kuchyni. Těsně po revoluci nastoupil do bývalého Hotelu Forum (dneš...

Roman Rendl

Roman Rendl

Roman Rendl je šéfkuchařem zámeckého hotelu Liblice (Konferenční centrum AV ČR - zámek Liblice) od roku 2010; má bohaté zkušenosti z pražských hotelů a restaurací - například hotel Hilton, restaurace Kampa Group (Kampa Park, Hergetova Cihelna). V říjnu 2011 tým kuchařů pod vedením Romana Rendla vyhrál gastronomickou soutěž Czech Food Cup v rámci Mezinárodního dne kuchařů na Staroměstském náměstí...

banner right
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Rozumím