banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Naši autoři

Luboš Váňa

Luboš Váňa

Již odmala se "motal" kolem kuchyně, takže když došlo na rozhodování ohledně budoucího povolání, měl naprosto jasno. Po vyučení nasbíral první zkušenosti v několika pražských restauracích a na začátku 80. let vstoupil do světa hotelových kuchyní. Svoji kariéru začal v Hotelu Panorama, kde se specializoval zejména na francouzskou kuchyni. Těsně po revoluci nastoupil do bývalého Hotelu Forum (dneš...

Filip Starý

Filip Starý

Pan šéfkuchař Filip Starý sbírá zkušenosti v gastronomii již od roku 1996. V roce 2006 začal pracovat v hotelu Golem. V současnosti pracuje v restauraci Benada v Clarion Congress Hotelu v Českých Budějovicích. Nejvíce ho baví příprava klasických českých pokrmů.   Profesní historie  Hotel Horác, Hotel Bohemia, Restaurant Český svět, Gasthof  Romerhof, Hotel Gomel, Clarion hotel Prague City

Vladimír Šmejkal

Vladimír Šmejkal

Již od svých 10 let měl pan Vladimír Šmejkal jasnou představu, o tom, že se stane kuchařem. V roce 1989 dokončil studium jako kuchař s maturitou. Svou praxi absolvoval v mnoha pražských hotelech a restauracích, díky jejichž specializaci získal široký a rozmanitý základ na všech postech kuchyně. Zúčastnil se také mnoha soutěží, což přispělo k tomu, že byl vybrán do Tyrolských Alp, kde strávil 3 rok...

Robert  Sklenář

Robert Sklenář

Robert Sklenář začal v Grandhotelu Zlatý lev již jako učeń (1996-1999) a získal zde tak i své první zkušenosti. Poté působil, např. v armádě ČR a téměř 10 let provozoval vlastní restauraci Rybářská bašta. Dnes je však opět šéfkuchařem v CLARION GRANDHOTEL ZLATÝ LEV, kde se svým týmem nabízí hostům jídla z kvalitních a čerstvých surovin.   Více informací o hotelu se můžete dozvědět zde.    ...

Roman Rendl

Roman Rendl

Roman Rendl je šéfkuchařem zámeckého hotelu Liblice (Konferenční centrum AV ČR - zámek Liblice) od roku 2010; má bohaté zkušenosti z pražských hotelů a restaurací - například hotel Hilton, restaurace Kampa Group (Kampa Park, Hergetova Cihelna). V říjnu 2011 tým kuchařů pod vedením Romana Rendla vyhrál gastronomickou soutěž Czech Food Cup v rámci Mezinárodního dne kuchařů na Staroměstském náměstí...

Miroslav Kubec

Bc. Miroslav Kubec

Miroslav Kubec se narodil 25. 8.1960 v Ledči nad Sázavou. Vyučil se v Hotelu Inter.Continental Praha v roce 1978. Svou kvalifikaci si po vyučení zvyšoval na studiu Střední hotelové školy společného stravování v Praze. Po absolvování této školy strávil dva nečinné roky základní vojenskou službou. V roce 2004 dokončil Vysokou školu cestovního ruchu, hotelnictví a lázeňství získáním titulu Bakalář....

banner right
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Rozumím