Česká republika
Naši autoři
Rádi bychom Vám představili Antonína Bradáče, který je mimo jiné technolog a šéfkuchař
společnosti Electrolux Professional www.electrolux-professional.cz
člen Electrolux Chef’s Academy
člen a zakladatel kuchařského týmu Czech Chefs
Dosažená kuchařská ocenění
2009 Asia´s 1st Culinary Cup Bangkok - bronzová medaile
2010 Gourmet Team Challenge - zlatá medaile
2011 Pa...
Podle jeho maminky už v první třídě základní školy věděl, že jeho povolání bude kuchař.
Nejdříve se vyučil a v roce 1982 dokončil studium na střední škole společného stravování.
Pracoval v dnes již zaniklém hotelu Flora a poté získával zkušenosti v restauracích se zaměřením na jednotlivé národní kuchyně.
Po listopadu 89 pomáhal při rekonstrukci a znovuotevření hotelu Adria, kde pracoval jako šé...
Již od útlého věku kuchařské umění Martina Jindru lákalo. V roce 1998 se vyučil na střední škole společného stravování Ondříčkova. V učení sbíral první zkušenosti v restauraci Fromin pod vedením Jiřího Pospíšila a Tomáše Kaliny.
Po vyučení jeho první kroky za kariérou vedli do stravovací firmy Sodexo, kde působil krásných 10 let a sbíral bohaté zkušenosti od kuchařů jako Václav Šmerda. V této fir...
Miroslav Kubec se narodil 25. 8.1960 v Ledči nad Sázavou. Vyučil se v Hotelu Inter.Continental Praha v roce 1978.
Svou kvalifikaci si po vyučení zvyšoval na studiu Střední hotelové školy společného stravování v Praze. Po absolvování této školy strávil dva nečinné roky základní vojenskou službou. V roce 2004 dokončil Vysokou školu cestovního ruchu, hotelnictví a lázeňství získáním titulu Bakalář....
Roman Rendl je šéfkuchařem zámeckého hotelu Liblice (Konferenční centrum AV ČR - zámek Liblice) od roku 2010;
má bohaté zkušenosti z pražských hotelů a restaurací - například hotel Hilton, restaurace Kampa Group (Kampa Park, Hergetova Cihelna). V říjnu 2011 tým kuchařů pod vedením Romana Rendla vyhrál gastronomickou soutěž Czech Food Cup v rámci Mezinárodního dne kuchařů na Staroměstském náměstí...
Robert Sklenář začal v Grandhotelu Zlatý lev již jako učeń (1996-1999) a získal zde tak i své první zkušenosti.
Poté působil, např. v armádě ČR a téměř 10 let provozoval vlastní restauraci Rybářská bašta.
Dnes je však opět šéfkuchařem v CLARION GRANDHOTEL ZLATÝ LEV, kde se svým týmem nabízí hostům jídla z kvalitních a čerstvých surovin.
Více informací o hotelu se můžete dozvědět zde.
...