banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Naši autoři

Roman Rendl

Zámecký hotel Liblice

Roman Rendl je šéfkuchařem zámeckého hotelu Liblice (Konferenční centrum AV ČR - zámek Liblice) od roku 2010;

má bohaté zkušenosti z pražských hotelů a restaurací - například hotel Hilton, restaurace Kampa Group (Kampa Park, Hergetova Cihelna).

V říjnu 2011 tým kuchařů pod vedením Romana Rendla vyhrál gastronomickou soutěž Czech Food Cup v rámci Mezinárodního dne kuchařů na Staroměstském náměstí v Praze, kde zámecká restaurace Liblice získala jak hlavní cenu odborné poroty, tak i cenu veřejnosti.

Zámecká restaurace Liblice je certifikovanou restaurací projektu AHR ČR "Czech Specials" a prezentuje tradiční českou kuchyni v moderním pojetí a s důrazem na využití lokálních surovin nejen přímo na zámku Liblice, ale také v rámci kuchařských exhibicích na veletrzích gastronomie, hotelnictví a cestovního ruchu.

Již druhým rokem byl zámek Liblice také pozván k účasti Grand Restaurant Festivalu.

Roman Rendl pochází z blízkého okolí zámku Liblice nedaleko Mělníka a proto má vedle zkušeností nasbíraných na mezinárodní úrovni také blízký vztah k místí regionální kuchyni, kterou hostům zámecké restaurace nabízí jednak formou degustačních menu, tak i při různých sezónních akcích (zvěřinové speciality, Svatomartinské husy a další) a samozřejmě ve stálé nabídce zámecké restaurace.

 

O zámeckém hotelu se můžete více dozvědět zde

21.01.2016 | Šéfkuchař
banner right
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Rozumím