Martin Jindra
Koleje a menzy Univerzity Karlovy v PrazeJiž od útlého věku kuchařské umění Martina Jindru lákalo. V roce 1998 se vyučil na střední škole společného stravování Ondříčkova. V učení sbíral první zkušenosti v restauraci Fromin pod vedením Jiřího Pospíšila a Tomáše Kaliny.
Po vyučení jeho první kroky za kariérou vedli do stravovací firmy Sodexo, kde působil krásných 10 let a sbíral bohaté zkušenosti od kuchařů jako Václav Šmerda. V této firmě se 3x dostal do finále zlaté vařečky, ve které se v roce 2008 a 2009 stal absolutním vítězem. Potom změnil stravovací firmu na GTH, kde se podílel na zavádění nových trendů ve společném stravování a mezi jeho úkoly patřila i realizace cateringových akcí.
Své bohaté profesní zkušenosti a dovednosti úročí od roku 2014 na pozici šéfkuchaře Kolejí a menz Univerzity Karlovy v Praze. Zde má pod svým odborným vedením všechny univerzitní menzy a dále zajišťuje cateringové akce pořádané univerzitou u příležitosti významných návštěv, či u příležitosti významných výročí.
22.03.2016 | Šéfkuchař