banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Naši autoři

Luboš Váňa

Luboš Váňa

Již odmala se "motal" kolem kuchyně, takže když došlo na rozhodování ohledně budoucího povolání, měl naprosto jasno. Po vyučení nasbíral první zkušenosti v několika pražských restauracích a na začátku 80. let vstoupil do světa hotelových kuchyní. Svoji kariéru začal v Hotelu Panorama, kde se specializoval zejména na francouzskou kuchyni. Těsně po revoluci nastoupil do bývalého Hotelu Forum (dneš...

Kateřina  Tomášková

Mgr. Kateřina Tomášková

Advokátka se sídlem v Brně. Studovala na Masarykově univerzitě v Brně právnickou fakultu v letech 2006 – 2011. Pochází z myslivecké rodiny a ve své praxi se věnuje také právu trestnímu, občanskému, rodinnému a vymáhání pohledávek.   Advokátní kancelář KLIMUS & PARTNERS s.r.o.  Heršpická 813/5 Brno 639 00

Jana Suchá Běhounková

Jana Suchá Běhounková

Jana Suchá Běhounková se narodila 3. února roku 1985 v Jižních Čechách v Jindřichově Hradci. Už jako malá holka měla ráda lesy, přírodu a zvěř. Vzhledem k tomu, že je z vesnice, tak má k lesům a přírodě kladný vztah, proto jí bavilo a baví chodit do přírody, fotit zvěř a přírodu, pozorovat zvěř a přírodu. V její rodině není nikdo myslivcem, takže se k tomu dostala sama. Na Střední odborné škole...

Lovecký odborník Více
Filip Starý

Filip Starý

Pan šéfkuchař Filip Starý sbírá zkušenosti v gastronomii již od roku 1996. V roce 2006 začal pracovat v hotelu Golem. V současnosti pracuje v restauraci Benada v Clarion Congress Hotelu v Českých Budějovicích. Nejvíce ho baví příprava klasických českých pokrmů.   Profesní historie  Hotel Horác, Hotel Bohemia, Restaurant Český svět, Gasthof  Romerhof, Hotel Gomel, Clarion hotel Prague City

Vladislav Šrajbr

Vladislav Šrajbr

Vladislav Šrajbr vystudoval fakultu sociálně ekonomickou Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem. Focení zvěře se věnuje amatérsky od roku 2009. Ve své tvorbě se zaměřuje na fotografování živé přírody a to hlavně savců žijících v České republice. 

Vladimír Šmejkal

Vladimír Šmejkal

Již od svých 10 let měl pan Vladimír Šmejkal jasnou představu, o tom, že se stane kuchařem. V roce 1989 dokončil studium jako kuchař s maturitou. Svou praxi absolvoval v mnoha pražských hotelech a restauracích, díky jejichž specializaci získal široký a rozmanitý základ na všech postech kuchyně. Zúčastnil se také mnoha soutěží, což přispělo k tomu, že byl vybrán do Tyrolských Alp, kde strávil 3 rok...

banner right