Asociace kuchařů a cukrářů ČR
V rámci projektu se zaobíráme také mysliveckou gastronomií.
A jelikož chceme našim klientům dopřát opravdu tu nejvyšší kvalitu, tak jsme moc rádi, že jsme mohli začít spolupracovat právě s AKC ČR a mistry kuchaři. AKC ČR se stala patronem naší sekce myslivecká kuchařka.
V rámci soutěže o titul „Kuchař roku 2015/2016“, kde zvěřina hraje hlavní roli, bylo navázání spolupráce s AKC ČR jasnou volbou.
Vzhledem ke skutečnosti, že zvěřina se vyskytuje na celém našem území v relativně hojném počtu a je nedílnou součástí jídelníčků a to jak doma tak v restauracích, tak její příprava zapadá přesně do našeho projektu.
Společnými silami bychom chtěli podpořit a zdůraznit zvěřinu také jako regionální potravinu a jak je prospěšná pro lidské zdraví v kombinaci s dalšími regionálními potravinami.
V letošním roce se Asociace kuchařů a cukrářů ČR společně s generálním partnerem AKC ČR a soutěže o titul Kuchař roku, společností Bidvest Czech Republic s.r.o. se rozhodla prezentovat zvěřinu jako hlavní surovinu v soutěžním úkole.
Soutěžící – kuchaři musí zakomponovat hřbet z divokého kance bez kosti a bažanta celého staženého, do svého soutěžního menu.
Takže už teď se těšíme na říjen, kdy Vám budeme moci představit recepty, které páni kuchaři vykouzlí.
Věříme, že Vás naše recepty zaujmu a připravíme Vám společně krásný gastronomický zážitek ať už v restauracích nebo u Vás doma.
Dobrou chuť a lovu zdar AKC ČR a WM Hunting.
13.08.2015 | Cech a sdružení