banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Tipy pro vás

Svítidla OLIGHT - špička s doživotní zárukou ...

Svítidla OLIGHT - špička s doživotní zárukou ...

Na trhu se objevuje stále více značek svítidel, které nesplňují to, co výrobce garantuje. I na toto má IBO oddělení záplatu.

Olight, americký výrobce svítidel ze speciálních materiálů (směsi leteckého hliníku) odolného vůči silným nárazům, korozi a prvotřídními LED - diodami s doživotní funkčností, vodotěsností dělá tuto značku nepřekonatelnou!

Rozdíl od konkurence

Zakoupením svítidla Olight dostáváte jistotu slíbené svítivosti, dosah ale i doživotní záruku, kterou v dnešní době dokáže garantovat opravdu málokterý výrobce či prodejce. Mluvíme o svítidle nárazu vzdorném, vodotěsném a k tomu všemu i výkonném.

Široká nabídka - pro každého ten správný model

Nejoblíbenějším a nejprodávanějším modelem je OLIGHT Lovecký SET s výkonem 820 lm a dosvitem až 370 m, ale zajímavými rozměry a to s délkou 14,4 cm a průměrem hlavy pouze 3,6 cm.

S tímto svítidlem umíte pracovat ve 3 režimech a taktickým stroboskopem. Dále obsahuje magnetický držák s pogumovaným magnetem, kterému nehrozí žádné poškození černění na hlavni.

V balení naleznete také prodlouženou dálkovou spoušť a 3 barevné filtry a to červený (minimálně reaguje černá a srnčí zvěř, ale i liška, jezevec díky monochromatickému vidění), zelený (snížení vnímání tohoto spektra jelení zvěře) a modrý (slouží k zvýraznění "barvy" postřílené zvěře při dohledávkách). Toto je výbava, kterou musí mít každý správný myslivec!

A to momentálně v bezkonkurenční ceně 3219 Kč. Bližší info můžete získat na www.ibo.cz/

Další TOP vychytávkou je bezdotyková čelovka OLIGHT H15.

Její malé kompaktní tělo a úctyhodným výkonem 250 lm s dosvitem až 85 m, řadí tento model na prvenství v řadě čelovek. Vestavěnou baterii dobíjíte jako mobilní telefon, kupování akumulátorů už skončilo.

Jako všechny modely svítidel této značky, i čelovka nabízí 3 režimy svícení. Její super výhodou je výdrž vestavěné baterie a to až 36 hodin.

Ovládáte ji bezdotykově a to pouze mávnutím ruky před svítidlem, kde jsou zabudovány velmi citlivé senzory.

Jediným mávnutím čelovku zapnete, vypnete, což je velkou výhodou hlavně při vyvrhován zvěře ale i jiných pracích, kdy si situace vyžaduje manipulaci bezdotykově.

Výborná cena 1259 kč nemění nic na její špičkové kvalitě.

Bližší info můžete získat na www.ibo.cz/ a nebo přímo na telefonu v našem e-shopu 739 075 599.

 

Neváhejte a pořiďte si i Vy konečně kvalitní svítidlo, které Vás nezklame v té nejnevhodnější situaci ...

banner right