banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Tipy pro vás

Pozvánka na Eurojack Jihlava 2015

Pozvánka na Eurojack Jihlava 2015

O víkendu 8. a 9. srpna 2015 bude hostit Česká republika již po čtvrté závod z prestižního seriálu dřevorubeckých sportů Eurojack.

Český závod bude třetím a posledním závodem v letošní sezoně a to znamená, že Jihlava bude hostit velké finále celé sezóny a o titul mistra Evropy se rozhodne u nás!

  • Eurojack je evropský dřevorubecký seriál s dlouholetou tradicí a je největším dřevorubeckým seriálem v Evropě!

Český závod se bude konat v areálu Malý Heulos v Jihlavě. Areál leží v těsném sousedství zoologické zahrady v centru Jihlavy. Je to oblíbené místo odpočinku, relaxace a zábavy pro celou rodinu.

  • Recept závodu je nemění a stejně jako v minulých letech proběhne v sobotu kvalifikace kde očekáváme až 30 závodníků z mnoha zemí Evropy.

Během nedělního finále uvidí diváci současných 10 nejlepších závodníků Evropy podle průběžného pořadí a 8 nejlepších závodníků ze sobotní kvalifikace. Diváci tak budou mít v nedělním finále možnost sledovat napínavý boj 18 špičkových dřevorubců o již čtvrté vítězství v ČR, ale hlavně o titul mistra Evropy v dřevorubeckých sportech Eurojack pro rok 2015!

Závod seriálu Eurojack se těší veliké podpoře Statutárního města Jihlava. V místě závodu proběhne po oba víkendové dny kromě závodu Eurojack i festival malých pivovarů a sobotní den se završí večerním koncertem. V neděli bude v areálu závodu k vidění i unikátní výstava historických motorových pil.

V loňské sezóně získal titul mistra Evropy Armin Kugler z Rakouska. Švýcar Christophe Geissler skončil druhý a domácí David Síla třetí. Nejen tito tři závodníci ale mnoho dalších budou chtít získat titul mistra Evropy 2015 a proto nás zaručeně čeká napínavá sezóna.

Těšíme se na vás v Jihlavě! Nejen domácí David Síla, ale všichni ostatní závodníci potřebují vaší podporu!

Program a více informací se dozvíte zde.

Foto a text: www.eurojack.cz

banner right