banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Tipy pro vás

Navštivte veletrh - Die Hohe Jagd & Fischerei 20. - 23.2. 2020

Navštivte veletrh - Die Hohe Jagd & Fischerei   20. - 23.2. 2020

Navštivte druhý největší evropský veletrh pro myslivce, rybáře a přátele přírody, cestování a dobrodružství Die Hohe Jagd & Fischerei, který se koná ve dnech 20. až 23. února 2020 na výstavišti v Salzburgu.

Více než 600 firem představí široký výběr lovecké a rybářské výzbroje, výstroje a příslušenství. Dále je pro návštěvníky připraven bohatý doprovodný program, od přednášek na různá témata, přes představení vítězů Red Fox Award, po ukázky loveckých psů, burzu použitých zbraní, ukázky kuchařského umění, přírodní lékárnu a řadu soutěží. Mezi tradiční vrcholy veletrhu Hohe Jagd & Fischerei patří mistrovství ve vábení jelenů - rakouské kolo i mezinárodní soutěž. Na příznivce rybolovu čekají významní vystavovatelé, přednášky, tipy a triky zkušených muškařů a známé osobnosti. Paralelně proběhne výstava vozů s pohonem 4×4 pod názvem Absolut Allrad.

Cena jednodenního vstupného je 19,50 EUR. Pokud si zakoupíte vstupenku přes webové stránky www.hohejagd.at/ticket, zaplatíte jen 15,50 EUR. Pro skupiny nad 20 osob lze zakoupit u pokladen vstupenky za 12 EUR na osobu.

 

Otvírací doba je od 9 do 18 hodin, v neděli do 17 hodin.

 

Další informace naleznete na www.hohejagd.at

 

 

 

banner right