banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Tipy pro vás

Národní výstava myslivosti začíná na výstavišti v Brně už dnes a potrvá až do neděle

 Národní výstava myslivosti začíná na výstavišti v Brně už dnes a potrvá až do neděle

Myslivost a lovectví má u nás i v zahraničí dlouhou historii a tato tradice přetrvává až do současnosti. V rámci prvního ročníku Národní výstavy myslivosti bude prezentován vývoj myslivosti, chovu a lovu zvěře, ochrany zvěře a jejího životního prostředí.

Národní výstava myslivosti představí odborné i široké veřejnosti bohatou přehlídku mysliveckých a loveckých potřeb. Nebude chybět velkolepá výstava loveckých trofejí, a to jak z českých, tak i zahraničních honiteb, doprovázená výstavou mysliveckých uniforem. V zaplněném pavilonu G1 se dále představí expozice loveckých zbraní, střeliva a optických systémů. Výrazným tématem výstavy bude lesnická pedagogika s důrazem na edukaci dětí ve vztahu k přírodě. V neposlední řadě bude výstava věnovaná i kynologům.

Národní výstava myslivosti pořádaná společně s Národní výstavou hospodářských zvířat a zemědělské techniky, chovatelskou výstavou PROPET a Mezinárodními výstavami psů a koček INTERCANIS a INTERFELIS, bude představovat setkání, na kterém bude oslavována příroda a produkty z ní. Národní výstava myslivosti využije vysoké návštěvnosti tradiční Národní výstavy hospodářských zvířat a zemědělské techniky a geograficky se bude soustředit na moravskou mysliveckou obec a okrajově i na Slovensko, Rakousko, Maďarsko a Polsko.

 

Více na veletrhy Brno.

banner right