banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Tipy pro vás

Již zítra začíná Natura Viva 2015 19. - 24.5. 2015

Již zítra začíná Natura Viva 2015 19. - 24.5. 2015

Výstaviště Lysá nad Labem Vás zvou na Mezinárodní výstavu myslivosti, rybářství a včelařství a mezinárodní výstavu trofejí.

VÝSTAVA PRO VŠECHNY, KTEŘÍ MAJÍ RÁDI MYSLIVOST A PŘÍRODU

 

 

  • MYSLIVOST – HALA B

Expozice ČMMJ a klubů ČMMJ a partnerských oranizací. Účast na výstavě přislíbilo Slovensko, Finsko, Německo, Rakousko, Estonsko, Lotyšsko, Gruzie, Slovinsko, Rusko a Bělorusko. Prezentace státních podníků Lesy České republiky, s. p. a Vojenské lesy a statky ČR, s.p., dále ministerstvo zemědělství, ÚHUL, stánky s řemesly - šperkaři, řezbáři, rytci, preparátoři, sedláři, výtvarníci, výrobci vábniček a další.

  • TROFEJE – HALA A2

Reprezentativní přehlídka trofejí z celé České republiky i ze zahraničí, prezentace OMS ČMMJ v rámci krajů, stánky lesnických škol, expozice Národního zemědělského muzea Ohrada, pestrá nabídka obrazů s námětem myslivosti od českých i zahraničních malířů i zahraničních malírů a dalších organizací. 

  • RYBÁŘSTVÍ A VČELAŘSTVÍ – HALA A1

Prezentace českého rybařského svazu, českého svazu včelařů a nabídka firem s rybařskou a včelařskou tématikou. 

  • ZBRANĚ, STŘELIVO, OPTIKA – HALA C

Lovecké zbraně, střelivo, optika a široká nabídka loveckých potřeb včetně prezentace novinek z oboru od tuzemských i zahraničních výrobců.

  • SEMINÁŘE

MYSLIVECKÉ ORGANIZACE A JEJICH POSLÁNÍ PRO PŘÍRODU A SPOLEČNOST 

„KDE DOTACE POMÁHAJÍ - VENKOV, LESNICTVÍ, MYSLIVOST “

  • PROGRAM

Bohatý odborný i zábavný program po celý den za účasti zajímavých osobností své dovednosti předvedou kynologové, sokolníci, vábiči, myslivečtí trubači. Každý den soutěže a program pro děti. Soutěž MLADÝ TRUBAČ pod záštitou LČR, s. p., soutěž o pohár ředitele VLS ČR, s. p. ve vábení jelenů Česko vers. Slovensko za účasti mistrů Evropy, otevřené mistroství ČR ve vábení jiných druhů zvěře, soutěž o nejzajímavější raritu, vyhlášení soutěží ZLATÝ JELEN SLÁVY ŠTOCHLA. Zlatý kokršpaněl Jaroslava Bézy a velké čtenářské soutěže časopisu Myslivost. 

banner right