banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Tipy pro vás

Již zítra startuje Natura Viva 2015

Již zítra startuje Natura Viva 2015

Výstaviště Lysá nad Labem Vás zvou na Mezinárodní výstavu myslivosti, rybářství a včelařství a mezinárodní výstavu trofejí.

VÝSTAVA PRO VŠECHNY, KTEŘÍ MAJÍ RÁDI MYSLIVOST A PŘÍRODU

 

  • MYSLIVOST – HALA B

Expozice ČMMJ a klubů ČMMJ a partnerských oranizací. Účast na výstavě přislíbilo Slovensko, Finsko, Německo, Rakousko, Estonsko, Lotyšsko, Gruzie, Slovinsko, Rusko a Bělorusko. Prezentace státních podníků Lesy České republiky, s. p. a Vojenské lesy a statky ČR, s.p., dále ministerstvo zemědělství, ÚHUL, stánky s řemesly - šperkaři, řezbáři, rytci, preparátoři, sedláři, výtvarníci, výrobci vábniček a další.

  • TROFEJE – HALA A2

Reprezentativní přehlídka trofejí z celé České republiky i ze zahraničí, prezentace OMS ČMMJ v rámci krajů, stánky lesnických škol, expozice Národního zemědělského muzea Ohrada, pestrá nabídka obrazů s námětem myslivosti od českých i zahraničních malířů i zahraničních malírů a dalších organizací. 

  • RYBÁŘSTVÍ A VČELAŘSTVÍ – HALA A1

Prezentace českého rybařského svazu, českého svazu včelařů a nabídka firem s rybařskou a včelařskou tématikou. 

  • ZBRANĚ, STŘELIVO, OPTIKA – HALA C

Lovecké zbraně, střelivo, optika a široká nabídka loveckých potřeb včetně prezentace novinek z oboru od tuzemských i zahraničních výrobců.

  • SEMINÁŘE

MYSLIVECKÉ ORGANIZACE A JEJICH POSLÁNÍ PRO PŘÍRODU A SPOLEČNOST 

„KDE DOTACE POMÁHAJÍ - VENKOV, LESNICTVÍ, MYSLIVOST “

  • PROGRAM

Bohatý odborný i zábavný program po celý den za účasti zajímavých osobností své dovednosti předvedou kynologové, sokolníci, vábiči, myslivečtí trubači. Každý den soutěže a program pro děti. Soutěž MLADÝ TRUBAČ pod záštitou LČR, s. p., soutěž o pohár ředitele VLS ČR, s. p. ve vábení jelenů Česko vers. Slovensko za účasti mistrů Evropy, otevřené mistroství ČR ve vábení jiných druhů zvěře, soutěž o nejzajímavější raritu, vyhlášení soutěží ZLATÝ JELEN SLÁVY ŠTOCHLA. Zlatý kokršpaněl Jaroslava Bézy a velké čtenářské soutěže časopisu Myslivost. 

banner right