banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Tipy pro vás

Doporučujeme - sladký dezert z lesních plodů

Doporučujeme - sladký dezert z lesních plodů

Suroviny

4 bílky, 2 lžičky balzamica, 1 lžička škrobu, 140 g cukru krupice, 250 g šlehačky 35%, půl ztužovače šlehačky, 0,25 kg ostružin, 0,25 kg borůvek

 

Postup

Bílky, ocet, škrob a cukr vyšleháme do sněhu. Na pečící papír nastříkáme korpusy. Sázíme do trouby vyhřáté na 140 stupňů a hned stáhneme na 100 stupňů a necháme 2 hodiny sušit. Vychladlé korpusy plníme šlehačkou a zdobíme ovocem.

 

 

Šéfkuchař: Filip Starý

Clarion Congress Hotel v Českých Budějovicích

banner right