banner top
WM Hunting logo

Česká republika

Header image

Tipy pro vás

Doporučujeme - Kulovnice Blaser R8 Professional Success Leather

Doporučujeme - Kulovnice Blaser R8 Professional Success Leather

Model Success Leather poprvé skloubil plastovou pažbu s luxusní hovězí kůží, kdy kožené doplňky na úchopových plochách "dramaticky" podpořili pocit jistoty a luxusu při zacházení se zbraní a samozřejmě opticky "uhladily" plastovou pažbu. Dnes nikdo nevidí v plastu nepřírodní materiál, všechno "překrývá" hřejivé působení luxusní hovězí kůže.

 

 

 

 

 

Otvor pro palec, dřívě běžná věc u zbraní pro sportovní střelbu, se stal poprvé díky firmě Blaser součástí standardní lovecké pažby. Toto provedení umožňuje obsolutně intuitivní uchopení zbraně hlavní střelcovou rukou, jedno zda je pravák nebo levák. Absolutní jistota splynutí se zbraní pro každou loveckou situaci, to je motto, které zcela detailně popisuje Blaser R8 Professional Success Leather.

Zcela formálně dodáváme, že zbraň je k dispozici ve všech rážích vyráběných firmou Blaser. Je důležité, že je možná variabilita délky pažby, zkrácení o maximálně 2 cm a prodloužení o maximálně 3,5 cm. Zde je vidět, že i u tohoto materiálu firma Blaser dbá maximálně na komfort a pohodlí střelce.

Pro lov vysoké zvěře je právě tahle zbraň tou pravou volbou.  

 

 

Více informací se můžete dozvědět na KOZAP.CZ.

 

 

 

 

banner right