Český kapr 2015
Asociace kuchařů a cukrářů České republiky, regionální pobočka Šumava ve spolupráci s Gastrofest České Budějovice pořádají
10. ročník soutěže ČESKÝ KAPR - na téma:
- Český kapr s košíkem bylinek
Místo konání: Gastrofest České Budějovice
Datum konání: 12. – 13. listopadu 2015
Partneři soutěže: Ardo Mochov s.r.o., CzechTourism
Pravidla soutěže a její podmínky pro účast v soutěži
Do soutěže se mohou přihlásit všichni profesionální kuchaři a kuchařky v kategorii SENIOR a žáci a studenti HŠ, SOŠ a SOU včetně nečlenů AKC ČR, jejichž věk v den finále nepřesáhne 21 let ( narozeni do 11.11.1994) v kategorii JUNIOR.
Závaznou přihlášku pro danou kategorii je nutné zaslat do 25.9. 2015 v elektronické podobě na adresu – email: slui@email.cz
Soutěž se skládá ze dvou částí
1. Korespondenční část – soutěžící zašle vyplněnou přihlášku, zpracované kalkulace, technologické postupy a fotografii pokrmu.
Uzávěrka korespondenční části je 25.9.2015.
O postupu do finále budou soutěžící informováni telefonicky a písemně do 30.10. 2015.
Startovné 700,-Kč /včt.DPH– zaplatí vybraní finalisté na místě.
2. Praktická část – Do finále postoupí 6 juniorů a 6 seniorů z korespondenční části.
6 juniorů – losování pořadí proběhne ve čtvrtek 12.11.2015
6 seniorů – losování pořadí proběhne v pátek 13.11.2015
Více informací se dozvíte přímo na stránkách akc.